Pers

Weekblad de Toren

Maxima bezoekt Hardenberg
 
Op dinsdag 9 november bracht prinses Máxima een werkbezoek aan het Ondernemersstartpunt in het LOC aan de Parkweg in Hardenberg. Bij het LOC werd ze begroet door burgemeester Meulman en de twee jonge meisjes die een boeketje overhandigden gemaakt door Regina Tamminga van BlOEMGERICHT. Vervolgens sprak ze onder andere met startende ondernemers.

Prinses Máxima bracht het bezoek in haar hoedanigheid als lid van de Raad van Microfinanciering. Met Microfinanciering worden in Nederland mensen met ondernemersplannen gesteund die voor de realisatie van die plannen geen financiële steun van een bank kunnen krijgen. Het Ondernemersstartpunt begeleidt, adviseert en ondersteunt startende ondernemers bij alle facetten van een onderneming, ook in de vorm van microfinanciering. Warme ontvangst
Prinses Máxima werd bij aankomst begroet door Iris Sportel (4) van de Groen van Prinstererschool uit Dedemsvaart en Laura Veltkamp (10) van De Morgenster uit Hardenberg. Zij mochten, samen met burgemeester Meulman, de prinses begroeten en haar zelfs een bloemetje overhandigen. Ze mochten dat omdat ze de winnende tekeningen maakten in de tekenwedstrijd 'millenniumdoelen'. Het bloemetje is gemaakt door Regina Tamminga van BLOEMGERICHT. Ze heeft met veel plezier een boeket mogen samenstellen. 'Er waren een aantal eisen waar ik aan moest voldoen, verder werd ik geheel vrijgelaten in het ontwerp'. 
 

 
 

Lutter Journaal
 
LUTTEN (NieuwsuitNederland) – Wie straks bij de Olympische prijsuitreikingen een lauwerkrans of boeketje bloemen ziet, moet niet gek opkijken als dat is gemaakt door Regina Bril uit Lutten. De scholiere is samen met enkele mede-leerlingen van AOC Oost in Almelo afgereisd naar Turijn.

Ze zijn verantwoordelijk voor de bloemen, lauwerkransen en de aankleding van allerlei Olympische ruimten. Daaronder valt ook het Holland Heineken House. Haar school heeft contacten met een Italiaanse school en op die wijze is het Olympische balletje aan het rollen gekomen. Regina Bril hoopt tijd te kunnen vinden voor het bijwonen van wedstrijden.

 
 
Deel deze pagina:
Regina Tamminga Schuurmanstraat 60 7691 PR Bergentheim T. 06 12188829/ 0523 852305 E. info@bloemgericht.nl