Links


http://www.banganimation.nl/fusion-wedding
De mensen van Banganimation leggen met veel enthousiasme en op eigen wijze jullie trouwdag vast. Fusion wedding reportages - de combinatie van film en fotografie - is hun specialiteit.
 

www.fotostudio9.nl

www.bertilvanwieren.nl
Bertil van Wieren is met name huwelijks en portret fotograaf. Daarnaast fotografeert hij voor veel kleine en grote bedrijven. In de meeste gevallen probeert hij verhalend te fotograferen en werkt vaak in een mix van kunst en werkelijkheid. De meeste mensen vinden het voor een camera niet prettig. Ongedwongen fotografie en het " geen camera gevoel hebben " staat dan ook voorop en is essentieel voor goede portretfoto's. Hoe hij dat doet ? Dat weet hij zelf ook niet.
De opnames vinden plaats in een ruime fotostudio in Hardenberg of op mooie en bijzondere locaties.

www.dansschoolerik.nl
Met een enorm aanbod aan dansvormen (stijldansen, urban dance en groepsfitness) is Dansschool Erik in Hardenberg het adres voor bewegen in de breedste zin van het woord. In een gezellige, sfeervolle en ontspannen omgeving. Voor de meest uiteenlopende leeftijdsgroepen en diverse niveaus is er altijd het juiste programma te vinden. DANCE YOURSELF DIZZY!

www.circushardenberg.nl
Een klein intiem verjaardagsfeest in het piste-cafe, een grill-party in het restaurant de Leeuwenkooi, een bedrijfsfeest/themafeest in de grote zaal of een geweldig uitbundig huwelijksfeest in de gecombineerde zalen, de mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig. Laat je verrassen door de warme sfeer, de oogstrelende en overheerlijke buffetten, de full-service formule inclusief entertainment. Graag maken we een afspraak om jullie wensen te combineren met onze mogelijkheden. Het resultaat is spraakmakend en uniek. WANT FEESTEN DOE JE NIET ALLEEN!
 
 


 
Deel deze pagina:
Regina Tamminga Schuurmanstraat 60 7691 PR Bergentheim T. 06 12188829/ 0523 852305 E. info@bloemgericht.nl